Graag stellen we je voor aan onze katers. Als je foto van één van onze katers in het groot wilt zien klik dan op de foto. Iedere kater heeft ook zijn eigen fotoboek en je kunt naar het fotoboek gaan door op de dik gedrukte naam (in de tekst, niet de titel) van de desbetreffende kater te klikken. Links in het menu is ook het onderdeel fotoboeken opgenomen, daar vindt je alle foto’s van de poezen, katers, kittens, stambomen en noem maar op. Dit is opgezet op basis van Tags en zo kun je dus iedere foto vinden waarop de kater staat, ook al is dat met andere katten.

Blue (Officieel Mikidz Blue Heaven)

Blue 6 maandenBlue 6 maanden

Blue is onze blue bicolor chocolate drager kater en we hebben hem samen met Bay gekocht bij Kiwimagic uit Nieuw Zeeland. Hij woont sinds juli 2011 bij ons en ik alleen maar zeggen dat hij heel lief, heel mooi en heel groot is.  Hij heeft echt een super mooie vacht en we weten nu al dat we het goed gaan doen op shows met hem. (Vooropgesteld dat we shows gaan doen).  Blue is een echte knuffelbeer, hij wil het liefst bij je liggen en gaat dan ook gelijk spinnen. Als je hem oppakt rolt hij zich helemaal tegen je aan. Sinds 2012 houdt Montana hem constant gezelschap, zij is gesteriliseerd en we hebben haar gehouden omdat ze zo close is met Blue.

Blue is op het moment even onze enige fokkater voor Ragdolls. Luka is met pensioen gegaan en we hebben een ander huisje voor hem gezocht. Inmiddels woont hij bij de familie Horzen in Schinnen en hij is daar zeer gelukkig. We hebben nog wel een Ragamuffin (fok)kater, maar die beschikt over zijn eigen harem. Als je meer wilt weten over onze RagaMuffins kijk dan op hun pagina!

Boenie (Officieel Benzo)

Boenie woont al heel lang bij ons. Hij is onze tweede Ragdoll. We hebben hem destijds gehaald als gezelschapsdier omdat we toen nog geen fokker waren. benzo424
Hij is met 6 maanden gecastreerd en is mede dankzij dat onheuglijke feit uitgegroeid tot een forse kater van 8 kilo. Boenie mag gewoon naar buiten en is de koning van de achtertuin. Zijn territorium rijkt tot de voortuin en wordt slechts overschreden indien iemand de honden uitlaat. Vermoedelijk denkt hij dat we zonder zijn escorte niet meer thuis zullen komen :-) Boenie vindt zichzelf een hele indrukwekkende kat en straalt dat ook uit. Hij loopt het liefst naast de honden om aan te tonen dat hij niet onderdoet voor ze.