caspiannov2010caspiannov2010

In onze huiselijke cattery lopen nu acht mooie Ragdoll poezen en twee Ragdoll katers rond. De katers zijn Benzo en Blue. Benzo is gecastreerd, daar hebben we ook nooit mee gefokt. Blue zijn onze enige fokkater nu Luka met pensioen is gegaan. De poezen zijn Grace, Lola, Montana, Tatiana, Bay, Catelyn, Blake en Bree. Onze oudste en eerste Ragdoll is Grace. Zij, Lola, Montana en Catelyn zijn gesteriliseerd. De andere dames zijn allemaal wel vruchtbaar en krijgen zoals gezegd ongeveer één keer per jaar een nestje.
Tatiana is een Mink Ragdoll, haar hebben we in 2010 samen met haar zusje Valeska over laten komen uit Amerika. De overige poezen (Grace, Lola, Catelyn, Blake, Bree en Montana) zijn traditionele Ragdolls en komen allemaal uit Nederland. Catelyn komt uit eigen fok, zij is de dochter van Lola en Luka (Ook eigen fok).  Blue en Bay hebben we uit Nieuw Zeeland, van het zeer gerenommeerde Kiwi magic.

Val-ret-closeVal-ret-close

Blue draagt chocolate (DNA getest en bewezen o.b.v. nazaten). Bay is een chocolate lynx point (Ook getest). Als het gaat om chocolate ragdolls staat Kiwi Magic wereldwijd te boek als de top cattery. Dat is te merken ook, Blue en Bay zijn echt toppers en als we besluiten een keer naar de show te gaan met ze zullen we zeker in de prijzen vallen. Kijk bij het menu onderdeel poezen of katers als je meer wilt weten van één van onze katten! Hier stellen we ze allemaal persoonlijk voor. We hebben ook voor iedere kat een fotoboek, de verwijzing vindt je ook op de poezen en katers pagina’s. Als laatste wil ik nog opmerken dat we “photogallery” in onze site opgenomen hebben. Linksonder in het menu vindt je de pagina fotoboeken. Hier vindt je fotoboeken van alle poezen, katers, nesten en kittens op basis van zogenaamde tags. Een foto van Lola en Tatiana samen krijgt bijvoorbeeld de tag Lola,Tatiana,poezen mee en wordt dus getoond in de drie genoemde fotoboeken. Zo Kun je dus alle foto’s bekijken waarop bijvoorbeeld Lola staat. Het fotoboek van Lola zelf is een selectie van de mooiste foto’s van Lola.