Graag stellen we je voor aan onze RagaMuffin poezen. We hebben bewust voor de Ragdolls een aparte pagina, we zijn immers Ragdoll fokker én RagaMuffin fokker. Als je foto van één van onze poezen in het groot wilt zien klik dan op de thumbnail. Iedere poes heeft ook haar eigen fotoboek. We zijn alle foto’s nog aan het plaatsen op de website en het is nog niet helemaal af. Als er van een poes al een fotoboek is, dan is de naam van de poes bij iedere vertoning in dikke letters geschreven. Als je op de naam klikt dan spring je naar het fotoboek van die poes. Links in het menu is ook het onderdeel fotoboeken opgenomen, daar vindt je alle foto’s van de poezen, katers, kittens, stambomen en noem maar op.

Dasha (ook wel bekend als Arafat)

Dasha 2013-08-Dasha is een heel aanhankelijke en lieve poes. Ze is een blue mink silver tortie tabby en ze heeft heel mooie groene ogen. We hebben haar samen met zus Jazmyne in februari 2013 uit Engeland (Cromford) gehaald bij de cattery SilkieStar van Heather Sabine. Al naar gelang Dasha zich beter thuis is gaan voelen wordt ze alleen steeds ondeugender! Soms wordt ze uitgemaakt voor Arafat vanwege terroristisch gedrag. (De bijnamen gaan hier makkelijk: van Dasha naar Dasser naar Jasser naar Arafat…) Hoe dan ook, ze is een heel lieve dondersteen met aardig wat pit. Ze geeft de honden graag een tik op de neus (zonder nagels, dat dan weer wel) en ook menselijke medebewoners zijn niet veilig voor haar. Tenzij je haar aait of knuffelt, dan is ze opeens heel erg lief.

Jazmyne

Jazmyne jazmyne 2013-03 is een volle zus van Dasha en geloof het of niet: Zij was juist in het begin meer het ondeugende type, ze was gelijk nieuwsgierig en ze geeft graag kusjes. Tussen de andere katten was ze in het begin iets terughoudend geworden, maar ze is inmiddels bijgetrokken! Ze is alleen wat rustiger en gemoedelijker dan Dasha. Opvallend is ook haar verschijning in de zomer (door de zomervacht). Een wat klein koppie en een wat dikker lijf. Inmiddels weten we de oorzaak, ze houdt van Fristy! Als onze zoon zijn Fristy weer eens laat is ze er als de kippen bij. We houden het maar wat beter in de gaten, ze moet wel een beetje op de lijn letten. Jazmyne is een blue cream ragamuffin met heel mooie ronde goudkleurige ogen.

Fayenne

Fayenne fayenne-en-annoes is een beeldschone Black Tortie & White poes met goudkleurige ogen. Ze woont sinds kort bij ons, we hebben haar eind september opgehaald in Wales. Fayenne komt van cattery Felisissimus RagaMuffins in Hengoed van Laura Manning Jones. Laura is evenals wij lid van de de Amerikaanse RaggaMuffin vereniging TRKBS (The RagaMuffin Kitten Breeder Sociaty). Fayenne is een echte hartendief. Zij is zo enorm lief, dat is niet te geloven. Ze heeft een enorm mooie vacht en je hoeft maar even haar kant op te kijken en ze komt al spinnend naar je toe om te knuffelen. Ze heeft zo’n bijzonder karakter, het is echt niet te geloven. Inmiddels is ze een jaar oud en ook één van de grootste poezen in huis. Ze heeft ook de echo gehad voor CIN / HCM / PKD en dat zag er allemaal perfect uit. Dat betekent dat ze op bezoek mag bij Taji de eerstvolgende keer dat ze krolls is.

Fotoboeken

Dasha, Jazmyne, Fayenne, Kalyca