In 2011 hadden we in totaal 4 nesten. De moeders zijn Valeska, Tatiana, Lola en Dunya. Ben je benieuwd naar die kittens? Hier vindt je de beschrijvingen en foto’s van al deze kittens per nest. Als je nog meer wil zien van een bepaalde kitten, poes of kater dan vind je dat mogelijk onder het menu onderdeel Archief en ingestuurde foto’s. Hier verzamelen we alle foto’s van kittens die bij ons geboren zijn, maar ook de foto’s die de nieuwe eigenaren naar ons gestuurd hebben. Zo kun je zien hoe ze er uiteindelijke uitzagen toen ze groter waren!

Op 20 mei 2011 is Valeska bevallen van vijf beeldschone kittens. Valeska is een mink ragdoll en in het nestje is ook één mink katertje geboren! De vader is onze dekkater Luka.

Op 24 mei 2011 is Lola bevallen van vijf eveneens beeldschone kittens. Lola is een Blue tortie ragdoll, de vader is onze seal mitted dekkater Luka. De kittens die uit dit nest komen zijn blue en seal van kleur en allemaal bij geboorte al heel groot. Uit dit nest hebben we zelf één blue mitted poesje (Catelyn) gehouden.

Op 31 mei 2011 is Dunya bevallen van vijf kittens. Dunya is een seal bicolor ragdoll, de vader is Caspian, onze super mooie seal point kater. De kittens uit dit nest zijn seal points en bicolors.

Op 1 juli is Tatiana ook nog eens bevallen van vijf kittens! Tatiana is een zeldzame Mink Ragdoll en in dit nest zaten 2 mink poesjes. Verder zijn het twee seal mitted poesjes en één seal mitted katertje. Inmiddels zijn alle kittens van Tatiana al verhuisd.

Foto van moeder en vader (Montana en Caspian)Op 14 juli 2011 is Montana bevallen van zes kittens.Montana is een seal lynx bicolor ragdoll, de vader is Caspian, onze supermooie seal point kater. Van dit nest zijn nog zes kittens beschikbaar. Klik op de foto om de kittens te bekijken!