Ben je benieuwd hoe onze eerdere nestjes waren en hoe deze kittens eruitzagen? Hier vindt je beschrijvingen, foto’s en verwijzingen van alle nesten die we in 2013 gehad hebben. We hebben ze allemaal hier onder staan, maar links in het menu ook gerangschikt naar jaar. De meest recente nesten staan er op, maar van oudere nestjes moeten we de pagina’s nog gaan maken. We hadden deze website toen nog niet en het is best lastig achteraf weer op te bouwen. Zeker als het gaat om beschrijvingen van de kittens.

Als je nog meer wil zien van een bepaalde kitten, poes of kater dan vind je dat mogelijk onder het menu onderdeel Fotoboeken. Hier verzamelen we alle foto’s van kittens die bij ons geboren zijn, maar ook de foto’s die de nieuwe eigenaren naar ons gestuurd hebben. Zo kun je zien hoe ze er uiteindelijke uitzagen toen ze groter waren! Kittens veranderen het eerste jaar enorm van kleur en patroon, hopelijk helpt dit je een beetje om een voorstelling te maken hoe hij of zij er uitziet als volwassen kat.

Eerdere nestjes van 2013


Nestje van Bay en Blue

Op 27 februari 2013 is Bay bevallen van 3 beeldschone kittens. Bay is een chocolate Lynx Point en Blue de vader is een chocolate drager Bi-color. De kittens zijn Roemer, een chocolate bi-color katertje, Russel een Seal Lynx Bi-Color katertje en Ridley een Blue Linx Point. Alle drie de kittens zijn inmiddels naar hun nieuwe eigenaar en maken het goed!


Nestje van Blue en Tatiana

Op 28 april 2013 is Tatiana bevallen van vijf beeldschone kittens. Tatiana is een mink ragdoll en in het nestje een mink kitten geboren! De vader is onze dekkater Blue. Er is één mink (mogelijk chocolate) bicolor kater bij. We laten hem (DNA) testen op chocolate. Verder zijn er in dit nest 4 traditionele ragdolls, namelijk: Een seal bi-color poes Lexi, een seal point poes Lizz, een seal point kater Vinz en een blue bi-color kater Flynn. De kittens bezoeken kan vanaf 6 weken na de geboorte. Klik hier


Nestje van Taji en Dasha

Op vrijdag 13 september 2013 is Dasha bevallen van zes beeldschone en flinke kittens. Helaas heeft één kitten het niet gehaald. Hij had een wondje aan zijn buik dat vermoedelijk door Dasha zelf is gedaan (per ongeluk). De rest maakt het gelukkig prima en ze wegen al bijna 500 gram! Het zijn vier katertjes en één poesje en ze zijn stuk voor stuk teddyberen. Ze beginnen onmiddelijk te spinnen zodra je ze beetpakt, zoals het hoort bij een Muffin :-) Klik hier of op de foto van de ouders voor meer informatie over alle kittens uit dit nest.


Nestje van Taji en Jazmyne

Op vrijdag 26 oktober 2013 is Jazmyne bevallen van vier beeldschone kittens. In korte tijd waren er drie prachtige kittens geboren. Na een uur was Jazmyne helemaal rustig en ben ik lekker gaan slapen. Om een uur of vijf in de nacht ging toch nog even kijken en opeens lag er een bijna zwarte kitten bij! Dus uiteindelijk waren het er toch vier! Het laatste kitten was toch wel een behoorlijk aantal uren later geboren, wat een verassing. Klik hier of op de foto van de ouders voor meer informatie over alle kittens uit dit nest.

De pagina’s voor de nestjes die we in het verleden hadden zijn gecategoriseerd naar jaar Informatie over kittens die al verhuist zijn naar hun nieuwe eigenaar vindt je door links in het menu te klikken op Eerdere nestjes. Als de kittens verhuist zijn verplaatsen we alle teksten en verhalen naar deze pagina.